Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Websites

Websites

Web­ontwikkeling

Bij Doorbijters gaan we verder dan alleen het bouwen van professionele websites. We leveren maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw unieke behoeften. Onze webdevelopers zijn geen standaard ontwikkelaars, maar echte doorbijters die klaar staan om jouw online voorsprong te realiseren. Hier geen ingewikkelde termen, alleen duidelijke oplossingen die perfect passen bij wat jij nodig hebt.

Jouw online succes begint hier Wij zien webontwikkeling als de kern van jouw online aanwezigheid. Het vormt de digitale etalage van je onderneming en is de sleutel tot het creëren van impactvolle online ervaringen. Ons team van toegewijde webdevelopers gaat verder dan slechts het bouwen van websites. Wij streven ernaar om digitale werelden te smeden die naadloos aansluiten bij de unieke behoeften en ambitieuze doelstellingen van jouw bedrijf.

Een website laten maken, hoe gaat dat nou in zijn werk? Bij Doorbijters volgen we het volgende stappenplan om jouw professionele website te bouwen:

Hét stappenplan voor jouw website

0-meting van huidige website

We starten met het analyseren van jouw bestaande website (indien van toepassing) om sterke en zwakke punten te identificeren. Afhankelijk van jouw behoeften, kijken we hierbij ook naar de huidige prestaties op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en eventuele andere internetmarketingprestaties.

Strategie & concept bepalen

Samen met jou definiëren we het doel van de nieuwe website en de gewenste doelgroep. We bepalen de kernboodschap en de belangrijkste functies van de website. Daarnaast kijken we ook naar de belangrijkste concurrenten.

Gebruikers­analyse & Customer Journey

De online marketeers van Doorbijters voeren een diepgaande gebruikersanalyse uit om inzicht te krijgen in het gedrag en de behoeften van de doelgroep. Vervolgens ontwikkelen we een Customer Journey om de interacties (touchpoints) van gebruikers met de website te begrijpen.

Zoekwoorden­onderzoek

Is er nog geen zoekwoordenonderzoek aanwezig? Dan raden wij aan dit wel te doen. Het zorgt namelijk voor input voor jouw internetmarketing. Bovendien geeft het een stevige basis voor de ontwikkeling van de sitemap en wireframes, door rekening te houden met SEO.

Sitemap en wireframes maken

In deze stap ontwerpen we een gestructureerde sitemap voor jouw professionele website. Vervolgens maken we wireframes om de lay-out en functionaliteiten van de belangrijkste pagina’s te visualiseren.

Webdesign

Voordat we over kunnen gaan naar webontwikkeling, is er een design nodig van de website. Je kunt hierbij kiezen uit een template of een website op maat. Is er al een webdesign aanwezig? Super, dan gaan we samen kijken wat voor jou de beste keuze is!

Web­ontwikkeling

Kijk, nu komt onze code-expertise van pas. Allereerst kiezen we samen een geschikt platform. Doorbijters werkt veelal met WordPress voor de ontwikkeling van een professionele website. Je ontwikkelaar gaat vervolgens aan de slag. Hij implementeert ook een responsive en gebruiksvriendelijk ontwerp. De nodige functionaliteiten en eventuele API-koppelingen kunnen we eveneens integreren voor je.

Testen, testen, testen

Alle functionaliteiten testen we uitvoerig. Doen alle knoppen wat ze moeten doen, werken alle formulieren, wat is de websitesnelheid en is de website responsive?

Vullen met content

De gehele lay-out staat en alles is werkend. Nu is het zaak om de pagina’s te voorzien van teksten, video’s en foto’s.

Instellen van redirects

Indien nodig, worden er redirects ingesteld van de oude pagina’s naar nieuwe, relevante pagina’s van de website.

Livegang

De ontwikkelaar zorgt voor een soepele overgang naar de nieuwe website. Tijdens de livegang wordt de website gemonitord op eventuele problemen.

Meetbaarheid instellen

Verschillende tools worden gekoppeld aan de website. Hierbij is te denken aan Google Search Console, Google Analytics 4, Google Tag Manager. Daarnaast worden ook gebeurtenissen en conversies ingesteld, zodat er goed inzichtelijk is wat de prestaties zijn van de professionele website.

Internet Marketing

Met jouw gloednieuwe website heb je een solide basis gelegd. Dat is een erg goede start, maar voor die extra stap naar jouw online voorsprong is online marketing niet meer weg te denken. En ook daar zetten wij graag onze tanden in!

Wij bijten altijd even door

Webontwikkeling bij Doorbijters is meer dan alleen pixels en lijnen code. Het is het vormgeven van een digitale ervaring die niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk is, maar die ook een blijvende indruk achterlaat op jouw bezoekers. Het is een ambacht waarin strategie, creativiteit en technologie samenkomen. Wij bijten altijd door en stellen ons ten doel om niet slechts websites te bouwen. We willen op maat gemaakte online oplossingen creëren die de identiteit en doelen van jouw onderneming weerspiegelen.

Gemakkelijk jouw website onderhouden
Weg met ingewikkeld websitebeheer! Dankzij onze slimme manier van werken, krijg jij een website op maat. Je kunt hem door middel van handige bouwstenen in no-time onderhouden. Je hebt de volledige controle over jouw online aanwezigheid en je kunt moeiteloos content aanpassen of toevoegen. Focus op de content, de updates en monitoring regelen wij!

Online voorsprong begint bij Doorbijters
Of je nu een gebruiksvriendelijke en professionele website, een opvallend grafisch ontwerp of slimme bouwstenen voor moeiteloos onderhoud zoekt. Doorbijters regelt het voor je! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw online aanwezigheid kunnen versterken met een professionele website.

Wij zijn benieuwd naar jouw online vraag­stuk!

Wij zijn doorbijters, vakidioten die zich samen met jou graag vastbijten in jouw online vraagstuk! Samen bereiken wij de resutaten die jij voor ogen hebt. Wat heb je in je koffie?

FAQ: een must voor jouw website en webshop!

FAQ: een must voor jouw website en webshop!

Heb jij al een FAQ op jouw website of jouw webshop? Nee? Lees dan hier wat de voordelen zijn van het hebben van veelgestelde vragen op jouw website.

Lees meer
Google Analytics 4 instellen

Google Analytics 4 instellen

Heb je al een Google Analytics 4 property? Heb je nog niet alles goed ingesteld, zoals gebeurtenissen en de gegevensstream gekoppeld? Of heb je nog geen GA4? Check ons stappenplan!

Lees meer

Zet je tanden in onze updates!

Wees niet bang. We spammen je niet plat en het is en blijft gratis!

© 2024 Doorbijters