Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Webapplicaties

Web­applicaties

Ontdek de voordelen van op maat gemaakte webapplicaties

Wil je efficiënter werken, betere service bieden aan jouw klanten, of allebei? Bij Doorbijters ontwikkelen we gebruiksvriendelijke webapplicaties op maat die betaalbaar zijn en perfect aansluiten op jouw behoeften.

Wat is een webapplicatie?
Stel je het online CRM-systeem voor dat je gebruikt of de agendaplanner op je huidige website. Anders dan een gewone website, richt een webapplicatie zich op functionele softwareprogramma’s op het internet, zoals urenregistratiesoftware, planningstools of klantomgevingen.

Op maat gemaakte webapplicaties die voldoen aan jouw wensen
Bij Doorbijters gaan we verder dan standaardoplossingen. We streven ernaar webapplicaties te creëren die precies op maat zijn gemaakt voor jouw unieke behoeften en doelen. Of je nu een geavanceerd e-commerceplatform, een gebruiksvriendelijk klantenportaal of een op maat gemaakte bedrijfsapplicatie zoekt, wij hebben de expertise om het mogelijk te maken. Samen bijten we door!

Voordelen van een webapplicatie

Eenvoudig en gebruiks­vriendelijk

Een goede webapplicatie is simpel en gemakkelijk te gebruiken. Zodat je direct weet wat te doen.

Flexibel

Koppel webapplicaties aan bestaande systemen en tools voor meer flexibiliteit en inzicht.

Betrouwbaar

Sla data veilig online op, waardoor vertrouwelijke gegevens centraal opgeslagen zijn en niet verspreid zijn over verschillende computers.

Up-to-date

Webapplicaties zijn altijd up-to-date, zonder dat gebruikers updates hoeven te installeren.

Service­gericht

Bied betere service met 24/7 toegang tot belangrijke gegevens en tools, waar en wanneer klanten dat willen.

Gebruiks­vriendelijkheid staat voorop

Wij begrijpen dat een webapplicatie alleen effectief is als hij gemakkelijk te gebruiken is. Onze ontwerpen zijn gericht op een gebruiksvriendelijke ervaring. Zodat jouw klanten naadloos kunnen navigeren en een probleemloze interactie met jouw digitale platform ervaren.

Responsive en schaalbaar
Met de groeiende diversiteit aan apparaten waarop gebruikers jouw webapplicatie kunnen openen, zorgen wij ervoor dat al onze projecten volledig responsive zijn. Op een desktop, tablet of smartphone: jouw webapplicatie ziet er altijd geweldig uit en functioneert optimaal.

Innovatieve functionaliteiten
Wil je anders zijn dan anderen? Mooi! Ons team heeft de kennis en expertise in het implementeren van innovatieve functionaliteiten die jouw webapplicatie onderscheiden van de rest. Of het nu gaat om geavanceerde zoekmogelijkheden, realtime updates of integraties met externe systemen: wij zorgen ervoor dat jouw webapplicatie klaar is voor de uitdagingen van morgen.

Onderhoud en ondersteuning
Onze betrokkenheid bij jouw succes eindigt niet bij de lancering van de webapplicatie. We bieden voortdurende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw digitale platform soepel blijft draaien. We staan altijd voor je klaar met updates, beveiligingspatches en nieuwe functionaliteiten.

Wij zijn benieuwd naar jouw online vraag­stuk!

Wij zijn doorbijters, vakidioten die zich samen met jou graag vastbijten in jouw online vraagstuk! Samen bereiken wij de resutaten die jij voor ogen hebt. Wat heb je in je koffie?

FAQ: een must voor jouw website en webshop!

FAQ: een must voor jouw website en webshop!

Heb jij al een FAQ op jouw website of jouw webshop? Nee? Lees dan hier wat de voordelen zijn van het hebben van veelgestelde vragen op jouw website.

Lees meer
Google Analytics 4 instellen

Google Analytics 4 instellen

Heb je al een Google Analytics 4 property? Heb je nog niet alles goed ingesteld, zoals gebeurtenissen en de gegevensstream gekoppeld? Of heb je nog geen GA4? Check ons stappenplan!

Lees meer

Zet je tanden in onze updates!

Wees niet bang. We spammen je niet plat en het is en blijft gratis!

© 2024 Doorbijters