Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Maak kennis
met
_

Doorbijters gaan tot het uiterste

Wij creëren graag geweldige online ervaringen om het leven leuker, eenvoudiger en meer verbonden te maken. Strategie, productie en activatie: je vindt hier alles onder één dak. We kijken altijd verder en zijn niet bang om het nét even anders te doen.

Roger
Eigenaar & developer

Rutger
Eigenaar & strateeg

Kirsten
Eigenaar & projectmanager

Daan
Junior developer

Ilse
Officemanager

Djurn
Junior developer

André
Senior developer

Bart
Online marketeer

Arnout
Online Marketeer

Wie wij zijn?

Doorbijters is meer dan een team van ontwikkelaars en marketeers. We zijn net een grote familie die gek is op wat we doen. Dat voel je meteen. Onze passie zetten we in op het gebied van webdevelopment, API-koppelingen, webapplicaties en internetmarketing.

Ons kantoor is een creatieve hub waar code en innovatie samenkomen. We gaan niet voor overdreven toeters en bellen op je website, maar voor slimme, doordachte ontwikkelingen en innovaties. Lange vergaderingen maken bij ons plaats voor stand-ups in een relaxte sfeer.

Ons team bestaat uit gedreven pixel-perfect developers, die geen uitdaging uit de weg gaan. Kan niet, bestaat niet en anders programmeren we uiteraard een passende work-around.

Daarnaast hebben we een team van enthousiaste online marketeers die er een sport van maken om jouw online aanwezigheid te vergroten en je website te optimaliseren voor maximale impact.

Onze missie

Met ons gehele team snappen we jouw specifieke behoeften en staan te popelen om oplossingen te bieden die overtreffen wat je verwacht. Het gaat ons om het creëren van digitale ervaringen die indruk maken én resultaten opleveren.

Kortom: Wij zijn meer dan een team van ontwikkelaars en marketeers. Wij zijn jouw strategische partner op weg naar online succes. Samen met jou zetten we stappen vooruit. Dus laten we samenbouwen aan een digitale toekomst waarin jouw bedrijf opvalt!

Ontdek wat ons bijzonder maakt

  • Toegewijd team van experts
    Wij zijn jouw enthousiaste vakidioten in webontwikkeling, API- koppelingen, webapplicaties en internetmarketing. We staan klaar om uitdagingen aan te gaan, maar ook om de beste resultaten voor jou te behalen. Samen met jou zetten we ons in om jouw doelen te realiseren
  • Oplossingen op maat
    Omdat elk bedrijf uniek is, bieden we jou op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten op jouw specifieke behoeften en doelen. Snak je naar een flexibele website? Zoek je een krachtig e-commerceplatform? Wil je een op maat gemaakte online marketingcampagne opzetten? Wij helpen je!
  • Resultaatgericht denken
    Wij meten ons succes aan de hand van resultaten die een positieve impact hebben op jouw online aanwezigheid. Van het vergroten van jouw zichtbaarheid tot het genereren van waardevolle leads of het verbeteren van conversieratio’s. Wij streven naar meetbare resultaten die jou een online voorsprong geven.

ook een doorbijter worden?

Wij zijn altijd op zoek naar talent, denk jij een echte doorbijter te zijn? Laat van je horen! Kom langs. En laat ons afvragen hoe we het ooit zonder jou hebben gedaan.

Dit zijn de krachtpatsers

Bij Doorbijters gaan we verder dan alleen het bouwen van mooie websites. We willen digitale ervaringen creëren die echt indruk maken en resultaten opleveren.

Daarom werken we nauw samen met ons zusterbedrijf Kracht. Onze offline collega’s werken dagelijks aan merkstrategieën, identiteiten en ontwerpen om je vingers bij af te likken.

Michel
Ontwerper

Kirsten
Eigenaar & projectmanager

Lotte
Ontwerper

Nick
Ontwerper

Ilse
Officemanager

Rutger
Eigenaar & strateeg

Wij zijn benieuwd naar jouw online vraag­stuk!

Wij zijn doorbijters, vakidioten die zich samen met jou graag vastbijten in jouw online vraagstuk! Samen bereiken wij de resutaten die jij voor ogen hebt. Wat heb je in je koffie?

Zet je tanden in onze updates!

Wees niet bang. We spammen je niet plat en het is en blijft gratis!

© 2024 Doorbijters