Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Hosting

Hosting

Hosting

Een persoonlijke online-ervaring

Bij Doorbijters draait hosting niet alleen om het opslaan van gegevens. Wij creëren een betrouwbare, toegankelijke en plezierige online-ervaring. Bij ons ben je geen klant, maar een gewaardeerde partner. Ontdek hoe hosting met een persoonlijke touch eruitziet!

De Doorbijters hosting­ervaring

Wij geloven in de kracht van een persoonlijke aanpak. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van hosting. Met een energieke en spontane benadering zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen online is, maar ook een ware blikvanger wordt.

Dedicated server

Wij hebben een passie voor topprestaties. Daarom hosten we jouw domeinnamen op onze eigen dedicated server. Je website profiteert daardoor van hoge snelheid, optimale beveiliging en betrouwbaarheid. Geen gedeelde middelen, maar de kracht van onze eigen server.

Managed WordPress-hosting

Laat het zware werk aan ons over. Met onze hoogwaardig beheerde WordPress-hosting kun jij je concentreren op je corebusiness. Van automatische updates tot dagelijkse back-ups, wij zorgen ervoor dat jouw WordPress-site soepel draait, zonder zorgen.

Persoonlijke support

Wij staan altijd klaar om je te helpen. Of je nu technische ondersteuning nodig hebt of gewoon advies wilt, vraag het ons! Bij ons ben je geen ticketnummer, je bent een gewaardeerde partner. Hosting wordt pas echt persoonlijk wanneer je weet dat er iemand is die voor je klaarstaat.

Hosting met plezier en vooruitgang

Hosting mag dan technisch zijn, maar dat betekent niet dat het saai moet zijn. Wij staan voor je klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je online reis. Jouw website verdient de nieuwste technologieën. Wij omarmen voortdurend de nieuwste ontwikkelingen in hostingtechnologie, zodat jij altijd een online voorsprong hebt.

Vooruit­strevende hosting­oplossingen

Of je nu een eenvoudige blog host of een complexe e-commerce website beheert, onze hostingoplossingen zijn vooruitstrevend genoeg om aan al jouw behoeften te voldoen. Bij Doorbijters kijken we altijd naar de toekomst, zodat jij dat ook kunt doen. Ontdek de kracht van onze WordPress-hosting. Jouw online voorsprong start hier! Ben je klaar om het gemak van zorgeloze hosting te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen bouwen aan jouw online toekomst.

Wij zijn benieuwd naar jouw online vraag­stuk!

Wij zijn doorbijters, vakidioten die zich samen met jou graag vastbijten in jouw online vraagstuk! Samen bereiken wij de resutaten die jij voor ogen hebt. Wat heb je in je koffie?

FAQ: een must voor jouw website en webshop!

FAQ: een must voor jouw website en webshop!

Heb jij al een FAQ op jouw website of jouw webshop? Nee? Lees dan hier wat de voordelen zijn van het hebben van veelgestelde vragen op jouw website.

Lees meer
Google Analytics 4 instellen

Google Analytics 4 instellen

Heb je al een Google Analytics 4 property? Heb je nog niet alles goed ingesteld, zoals gebeurtenissen en de gegevensstream gekoppeld? Of heb je nog geen GA4? Check ons stappenplan!

Lees meer

Zet je tanden in onze updates!

Wees niet bang. We spammen je niet plat en het is en blijft gratis!

© 2024 Doorbijters