Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Internet
marketing

Internet Marketing

Ontdek de kracht van effectieve internet marketing voor jouw bedrijf

Als Doorbijters in webontwikkeling begrijpen we jou als mkb’er. Je wilt je online zichtbaarheid versterken en de omzet stimuleren. Daar gaan we je bij helpen met onze online marketingdiensten! Onze nuchtere aanpak start met jouw behoeften en doelen goed begrijpen. Daarna helpen we je verder met de best passende internet marketing activiteiten.

Onze online marketing diensten

Marketing­strategie

We ontwikkelen samen met jou een doordachte marketingstrategie die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen en de kenmerken van jouw doelgroep. Een strategie die je al op korte termijn verder helpt, maar ook een stevige basis legt voor langdurig succes.

Conversie­optimalisatie

Je wilt toch meer rendement uit je website halen? Conversieoptimalisatie is dan de snelste weg. Of het nu gaat om het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid, het stroomlijnen van het aankoopproces of het creëren van een call-to-action: we zoeken naar steeds meer succes.

Zoekmachine­optimalisatie (SEO)

Wil je beter gevonden worden in de zoekmachines? Laten we dan samen een SEO-strategie opzetten en uitvoeren! Daarbij hoort een grondig keyword-onderzoek, optimalisatie van je website en voortdurende monitoring. Zo werken we eraan dat mensen moeiteloos jouw website kunnen vinden.

Zoekmachine-adverteren (SEA)

Ga voor snel resultaat met doelgerichte advertenties! Ons team beheert jouw online advertentiecampagnes op platforms zoals Google Ads of Meta. Je zult zien dat de advertenties opvallen, zodat je jouw doelgroep effectief kunt bereiken.

Social Media Marketing

Bouw een sterke aanwezigheid op sociale media op en verbind met jouw doelgroep op een eenvoudige manier. Samen gaan we aan de slag met boeiende content, het opbouwen van een community en effectieve advertenties op platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

E-mail­marketing

Een heel persoonlijke benadering: via de inbox van jouw doelgroep. Blijf in contact met jouw klanten en bouw duurzame relaties op met gerichte e-mailmarketing. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op het juiste moment bij de juiste mensen aankomt. Vertrouw op ons van het creëren van aantrekkelijke nieuwsbrieven tot het opzetten van geautomatiseerde campagnes.

Op naar online marketing voorsprong!

Onze aanpak bestaat uit kennisdeling, een persoonlijke touch, innovatie en betrouwbaarheid. We weten alles van de huidige technologieën en trends, maar zorgen er ook voor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Klaar om te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Doorbijters jouw bedrijf een online voorsprong kan geven met internet marketing.

Wij zijn benieuwd naar jouw online vraag­stuk!

Wij zijn doorbijters, vakidioten die zich samen met jou graag vastbijten in jouw online vraagstuk! Samen bereiken wij de resutaten die jij voor ogen hebt. Wat heb je in je koffie?

FAQ: een must voor jouw website en webshop!

FAQ: een must voor jouw website en webshop!

Heb jij al een FAQ op jouw website of jouw webshop? Nee? Lees dan hier wat de voordelen zijn van het hebben van veelgestelde vragen op jouw website.

Lees meer
Google Analytics 4 instellen

Google Analytics 4 instellen

Heb je al een Google Analytics 4 property? Heb je nog niet alles goed ingesteld, zoals gebeurtenissen en de gegevensstream gekoppeld? Of heb je nog geen GA4? Check ons stappenplan!

Lees meer

Zet je tanden in onze updates!

Wees niet bang. We spammen je niet plat en het is en blijft gratis!

© 2024 Doorbijters