Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Marketing­strategie

Marketing­strategie

Bij Doorbijters begrijpen we dat een goede marketingstrategie essentieel is voor het behalen van doelen op korte en lange termijn. Maar dat wist je zelf ook al, toch? De weg naar succes met jouw specifieke behoeften en doelgroep, die leggen we graag met je af. Laten we samen deze online reis maken met een aanpak die persoonlijk en vooral effectief is.

Wat is een marketing­strategie?

Een marketingstrategie is als een routekaart die jouw bedrijf helpt zijn doelen te bereiken. Het is een gedetailleerd plan dat beschrijft hoe je jouw doelgroep kunt bereiken en tegelijkertijd benadrukt wat jouw bedrijf uniek maakt. Het is een flexibele aanpak die zich aanpast aan veranderende marktomstandigheden.

Met behulp van analyses en inzichten ontwikkelen we op maat gemaakte plannen, waaronder SEO, SEA en sociale media. Dit stelt je in staat niet alleen online aanwezig te zijn, maar ook doelgerichte marketingcampagnes te voeren. Samen met Doorbijters werk je aan een krachtige (online) marketingstrategie die niet alleen resultaten oplevert, maar ook weg vrij maakt voor online succes.

zo ontwikkelen wij jouw online marketing­strategie

Grondige analyses

Indien nog niet aanwezig, voeren wij een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit om relevante zoektermen te identificeren. Daarnaast worden alle huidige kanalen geanalyseerd, zoals de website, webshop, sociale media en overige kanalen.

Doelgroep definitie

Het zoekwoordenonderzoek en de analyses geven input om een gebruikersanalyse op te stellen. Hierin worden de gebruikers of doelgroepen gedefinieerd en we indentificeren de specifieke behoeften en uitdagingen van de doelgroep(en) op basis van customer journeys.

Doel­stellingen en KPI's

In deze stap formuleren wij de meetbare doelstellingen op basis van de inzichten uit de analyse. Daarnaast definiëren wij KPI’s die de voortgang en het succes van de marketingstrategie kunnen meten.

Tactieken en kanalen

Op basis van jouw unieke behoeften passen we zoekwoorden en inzichten uit de gebruikersanalyse toe in diverse strategieen, waaronder SEO, SEA, contentplanning en sociale media.

Imple­mentatie

We voeren de geïdentificeerde tactieken en strategieën uit volgens het opgestelde plan. Tijdens deze fase bewaken we voortdurend de prestaties en optimaliseren we waar nodig op basis van analysegegevens.

Meting en analyse

In deze stap monitoren we KPI’s om de voortgang te meten en bij te sturen indien nodig. We analyseren ook klantinteracties en feedback om de marketingstrategie te verbeteren.

Rapportage en evaluatie

Tot slot stellen we regelmatig rapportages op om de prestaties te communiceren aan de klant. We evalueren de algehele effectiviteit van de marketingstrategie en passen aan op basis van voortschrijdend inzicht. En wees niet bang, we gooien niet zomaar de rapportages over de schutting. Via een fysieke of online afspraak zullen we de rapportages en bevindingen bespreken. Evenals het “Het hoe nu verder”- verhaal. We doen het immers samen.

Jouw persoonlijke marketing­aanpak

Wij, bij Doorbijters, staan naast jou om samen een doordachte marketingstrategie te ontwikkelen. Waarom? Omdat we geloven dat jouw bedrijf meer is dan cijfers en doelen. Het is een uniek verhaal dat verteld moet worden. Daarom streven we naar een aanpak die niet energiek en vooruitstrevend is, maar ook nuchter en betrouwbaar.

Een goede marketingstrategie biedt veel voordelen

  • Doelgericht bereik: Je bereikt precies de mensen die het meest geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf, diensten en/of producten.
  • Duurzaam succes: Direct winst op korte termijn, maar ook een stevige basis voor de toekomst.
  • Klantbetrokkenheid: Door je strategie af te stemmen op jouw doelgroep vergroot je de betrokkenheid en loyaliteit van klanten.
  • Meetbare resultaten: Je kunt de effectiviteit van je inspanningen meten en aanpassingen maken voor continue verbetering.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Energiek & vooruitstrevend: Onze strategieën barsten van energie en innovatie. We kijken naar de toekomst. Daarom willen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf altijd een online voorsprong heeft en blijft houden.
  • Modern & technologisch: In de digitale wereld van vandaag is het vanzelfsprekend om modern en technologisch te zijn. We maken gebruik van de nieuwste tools en technieken om jouw marketingstrategie te optimaliseren.
  • Plezierig: Online marketing mag ook leuk zijn! We voegen plezier en humor toe aan onze benadering, zodat jouw boodschap opvalt en herinnerd wordt.
  • Toegankelijk voor iedereen: Of je nu een start-up bent of een gevestigde onderneming, onze aanpak is toegankelijk voor iedereen. We passen onze strategieën aan jouw specifieke behoeften aan.
  • Betrouwbaarheid: Vertrouwen is de sleutel tot succes. Bij Doorbijters kun je rekenen op betrouwbaarheid. We staan achter onze beloften en streven naar resultaten die voor zich spreken.

Samen bouwen aan een online voorsprong met jouw marketing­strategie

Klaar om samen te bouwen aan een marketingstrategie die niet alleen vandaag werkt, maar ook morgen en daarna? Neem contact met ons op en ontdek hoe Doorbijters jouw verhaal kracht bijzet met een persoonlijke, energieke en betrouwbare marketingstrategie.

Wij zijn benieuwd naar jouw online vraag­stuk!

Wij zijn doorbijters, vakidioten die zich samen met jou graag vastbijten in jouw online vraagstuk! Samen bereiken wij de resutaten die jij voor ogen hebt. Wat heb je in je koffie?

FAQ: een must voor jouw website en webshop!

FAQ: een must voor jouw website en webshop!

Heb jij al een FAQ op jouw website of jouw webshop? Nee? Lees dan hier wat de voordelen zijn van het hebben van veelgestelde vragen op jouw website.

Lees meer
Google Analytics 4 instellen

Google Analytics 4 instellen

Heb je al een Google Analytics 4 property? Heb je nog niet alles goed ingesteld, zoals gebeurtenissen en de gegevensstream gekoppeld? Of heb je nog geen GA4? Check ons stappenplan!

Lees meer

Zet je tanden in onze updates!

Wees niet bang. We spammen je niet plat en het is en blijft gratis!

© 2024 Doorbijters