Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Pensioenfixer

Pensioenfixer - Unieke rekentool

pensioenfixer_doorbijters

Uitdaging van de klant: online zichtbaarheid en een transparant pensioenadvies

Pensioenfixer, een pionierend platform, staat klaar om ondernemers te voorzien van begrijpelijk pensioenadvies. Hun missie? Het bieden van heldere, toegankelijke informatie om de complexiteit van pensioenzaken te doorbreken.

Stefan Spekenbrink_Pensioenfixer_Doorbijters

Uitdagingen en doelen

Pensioenfixer benaderde Doorbijters met een ambitieus doel: hun online aanwezigheid optimaliseren en een gerichtere doelgroep bereiken. Doorbijters werd ingeschakeld voor het bouwen van de website, het ontwikkelen van een op maat gemaakte rekentool, en het verbeteren van online vindbaarheid via SEO, SEA en sociale media. De focus ligt op het bereiken van ondernemers die hun eigen pensioenregeling of die van hun personeel moeten regelen.

Website en unieke rekentool

Doorbijters heeft een rol gespeeld in het succes van Pensioenfixer door het bouwen van een gebruiksvriendelijke website en het ontwikkelen van een krachtige rekentool. De rekentool stelt ondernemers in staat om eenvoudig en snel de kosten voor het opzetten of beheren van een pensioenregeling te berekenen, of het nu gaat om een DGA, ZZP’er, of een ondernemer met personeel.

Rekentool_Pensioenfixer_Doorbijters

SEO en sociale media marketing

Om Pensioenfixer beter vindbaar te maken voor hun doelgroep, heeft Doorbijters een uitgebreide SEO-strategie geïmplementeerd. Dit omvatte het schrijven van doelgerichte blogs en het optimaliseren van de website voor relevante zoekwoorden. Daarnaast heeft Doorbijters actief bijgedragen aan de SEA-strategie van Pensioenfixer, met als doel de betrokkenheid te vergroten en een groter publiek te bereiken.

Stefan Spekenbrink_Pensioenfixer_Doorbijters

Stefan Spekenbrink
Eigenaar Pensioenfixer

"Doorbijters biedt de creativiteit die nodig is om het merk goed neer te zetten en het tot een succes te maken. Persoonlijk en gedreven gaan we samen naar succes."

Quote

website_Pensioenfixer_Doorbijters

Samenwerking

De samenwerking heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in de online zichtbaarheid en het bereik van Pensioenfixer. Doorbijters heeft zich bewezen als een betrouwbare partner door nauw samen te werken met het team van Pensioenfixer en resultaatgerichte oplossingen te bieden. Met een verbeterde online aanwezigheid, een gebruiksvriendelijke rekentool en een gerichte SEO, SEA- en sociale mediastrategie is Pensioenfixer beter gepositioneerd om ondernemers te helpen bij het regelen van hun pensioen. En we blijven onze tanden er in zetten voor nóg meer en beter online succes!

HEB JIJ OOK EEN ECHTE UITDAGING VOOR ONS? WE ZETTEN ONZE TANDEN ERIN!

Projectteam
Kirsten
Michel
André
Bart

Wij zijn benieuwd naar jouw online vraag­stuk!

Wij zijn doorbijters, vakidioten die zich samen met jou graag vastbijten in jouw online vraagstuk! Samen bereiken wij de resutaten die jij voor ogen hebt. Wat heb je in je koffie?

Zet je tanden in onze updates!

Wees niet bang. We spammen je niet plat en het is en blijft gratis!

© 2024 Doorbijters