Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Proud
folio

Bar Bistro Loev - Gebruiksvriendelijke website

Loev Hengelo_Doorbijters

Uitdaging van de klant: een gebruiksvriendelijke website

Bij Bar Bistro Loev kan je terecht voor lunch, diner en cocktails. Op de kaart vind je allerlei gerechten met Oosterse invloeden. Geen voor- en hoofdgerechten, maar verschillende koude en warme gerechten om te delen. Live the life you Loev! Dat kun je bij hen 7 dagen per week in Enschede, Deventer of Hengelo. 

Bij perfect eten hoort een perfecte website! Daar hebben wij in samenwerking met ontwerpbureau Sterk voor gezorgd. Hoe we dat hebben gedaan? Dat lees je hieronder.

Lunch_Loev_Doorbijters

Uitdagingen en doelen

Loev wilde een website die met name gebruiksvriendelijk is en een voorproefje geeft op de beleving in het restaurant. Hierbij was het belangrijk dat de Loev zelf makkelijk content kan creëren en plaatsen op de website, daarom is er gekozen voor onze page builder en WordPress.

Digitale menukaart

Gasten kunnen bij Loev het menu digitaal op hun smartphone bekijken door de QR-code op tafel te scannen. Na het scannen van de code word je verwezen naar een speciaal door ons gebouwde webpagina en kunnen ze digitaal de menukaart bekijken.

Hierdoor is de menukaart 7 dagen per week up- to-date en kan Loev zelf de kaart gemakkelijk wijzigen als er bijvoorbeeld een gerecht is uitverkocht of als er een nieuw gerecht op de kaart komt te staan. Zo hoeven ze nooit gasten teleur te stellen.

website Loev_Doorbijters

Webdesign

Hoe kun je de beleving van een nieuw restaurant weergeven in een online uiting? In samenwerking met Ontwerpbureau Sterk zijn wij aan de slag gegaan en hier is een ontwerp uitgekomen met mix van verschillende elementen en patronen die de beleving van het restaurant weergeven.

Naast een mooi design is er ook gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten die de website fijn maken om te gebruiken. Wat resulteert in een website die bijzonder, uniek en smakelijk is, net als het eten. De juiste beleving wordt weergegeven en verleidt de doelgroep, Kortom een samenwerking waar we trots op zijn.

HEB JIJ OOK EEN ECHTE UITDAGING VOOR ONS? WE ZETTEN ONZE TANDEN ERIN!

Projectteam
Roger
André

Wij zijn benieuwd naar jouw online vraag­stuk!

Wij zijn doorbijters, vakidioten die zich samen met jou graag vastbijten in jouw online vraagstuk! Samen bereiken wij de resutaten die jij voor ogen hebt. Wat heb je in je koffie?

Zet je tanden in onze updates!

Wees niet bang. We spammen je niet plat en het is en blijft gratis!

© 2024 Doorbijters