Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Strategie & concept

Strategie & concept

De uitdaging van een online strategie

Heb je weleens dat gevoel gehad? Je wilt online de juiste toon zetten, maar hoe doe je dat? Maak je geen zorgen! We nodigen je uit voor een brainstormsessie waarin we niet alleen keuzes maken, maar ook doelen stellen. Onze strategen zijn er om samen met jou een fundament te leggen, waardoor jouw merk betrouwbaar en toegankelijk wordt voor iedereen.

Strategie als basis
Bij Doorbijters geloven we in online communicatie die net zo natuurlijk aanvoelt als een goed gesprek. Onze strategie draait om ‘waarom doe je wat je doet?’ Hier komen de volgende drie essentiële vragen uit:

  1. What: Wat doe je? Het resultaat
  2. How: Hoe doe je dat? Het proces
  3. Why: Waarom doe je dat? Het doel

Een online strategie met jouw doelen voor jouw doelgroep

Wij helpen je om deze essenties om te zetten in een strategie die niet alleen jouw doelen weerspiegelt, maar ook jouw doelgroep aanspreekt. Onze strategen nemen de tijd om deze vragen te beantwoorden, zodat jouw online strategie niet alleen aansluit bij je ambitie, maar je ook een online voorsprong geeft.

Van kernwaarden tot concept
Met sterke kernwaarden, gestelde doelen en een scherpe positionering gaan we over naar het volgende te gekke stadium: het concept. Doorbijters is jouw partner in het ontwikkelen van een creatieve kapstok die niet alleen jouw doelgroep aanspreekt, maar ook jouw merkverhaal vertelt.

Bij ons begint het avontuur van online succes met een op maat gemaakte strategie inclusief uitgewerkt concept. Dit vormt de basis voor jouw professionele website en/of webshop.

Jouw online identiteit
Wij geloven in een online identiteit die niet alleen betrouwbaar is, maar ook het plezier en de energie van jouw merk weerspiegelt. Klaar om jouw online avontuur te beginnen? Doorbijters helpt je graag vooruit met een strategie en concept die niet alleen vooruitstrevend zijn, maar ook een glimlach op het gezicht van jouw doelgroep toveren.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij samen een online strategie en concept creëren.

Wij zijn benieuwd naar jouw online vraag­stuk!

Wij zijn doorbijters, vakidioten die zich samen met jou graag vastbijten in jouw online vraagstuk! Samen bereiken wij de resutaten die jij voor ogen hebt. Wat heb je in je koffie?

FAQ: een must voor jouw website en webshop!

FAQ: een must voor jouw website en webshop!

Heb jij al een FAQ op jouw website of jouw webshop? Nee? Lees dan hier wat de voordelen zijn van het hebben van veelgestelde vragen op jouw website.

Lees meer
Google Analytics 4 instellen

Google Analytics 4 instellen

Heb je al een Google Analytics 4 property? Heb je nog niet alles goed ingesteld, zoals gebeurtenissen en de gegevensstream gekoppeld? Of heb je nog geen GA4? Check ons stappenplan!

Lees meer

Zet je tanden in onze updates!

Wees niet bang. We spammen je niet plat en het is en blijft gratis!

© 2024 Doorbijters