Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Proud
folio

Alveo - Effectieve samenwerking

alveo advocaten & mediators website online marketing internet marketing marketingstrategie SEO SEA zoekmachine optimalisatie zoekmachine adverteren

Uitdaging van de klant: uitdagende zaken aantrekken door verbeteren van online zichtbaarheid

Alveo Advocaten & Mediators, gevestigd in Breda en opgericht door Alina Koop – Van Vliet, biedt gespecialiseerde rechtsbijstand op het gebied van familierecht, jeugd(straf)recht en strafrecht. Ook fungeren ze als mediators. Het kantoor zocht naar een manier om hun online aanwezigheid te versterken en hun doelgroep beter te bereiken.

Uitdagingen en doelen

Het doel van Alveo was om hun online aanwezigheid te vernieuwen en te optimaliseren. Ze wilden niet alleen hun website updaten, maar ook hun marketinginspanningen verbeteren door middel van SEO, SEA en contentmarketing. Door deze verbeteringen wilden ze meer potentiële cliënten bereiken en hun zichtbaarheid in de regio vergroten.

Nieuwe website en hosting

Doorbijters werd ingeschakeld om de website van Alveo te bouwen en te hosten. In samenwerking met Kracht! werd een gebruiksvriendelijk ontwerp ontwikkeld dat de behoeften van de doelgroep weerspiegelt. Voorafgaand aan het ontwerp werd grondig onderzoek gedaan, waaronder een zoekwoordenonderzoek en gebruikersanalyse.

De website van Alveo moest niet alleen informatief zijn, maar ook een professionele uitstraling hebben die vertrouwen wekt bij potentiële cliënten. Doorbijters werd ingeschakeld om deze visie te realiseren, in samenwerking met Kracht!, die verantwoordelijk was voor het ontwerp en design.

Alveo_Doorbijters

SEO en SEA

Alveo streefde naar een versterkte online aanwezigheid en een positief imago als een betrouwbare partner in de juridische wereld. Doorbijters ontwikkelde een marketingstrategie die gericht was op het delen van inspirerende verhalen, het tonen van betrokkenheid bij de gemeenschap en het benadrukken van de unieke cultuur binnen het kantoor. Door middel van een zoekwoordenonderzoek is er een SEO-strategie, inclusief contentkalender, opgesteld en is er een Google Ads campagne opgezet.

Vanaf september 2023 werd een SEO-strategie ingezet, wat resulteerde in een stijging van de organische zoekwoord posities. De Google Ads-campagnes werden geoptimaliseerd, waardoor het aantal conversies aanzienlijk toenam. Het aantal websitegebruikers groeide exponentieel, met een toename van telefoontjes en andere vormen van contact.

Schermafbeelding 2024-05-31 om 12.11.59

Alina Koop - Van Vliet
Eigenaresse

"De samenwerking met Doorbijters heeft onze online zichtbaarheid exponentieel versterkt en ons geholpen meer cliënten te bereiken."

Quote

Alveo Breda_Doorbijters

Samenwerking

De samenwerking tussen Alveo en Doorbijters was gebaseerd op een gezamenlijk doel: het versterken van Alveo’s online aanwezigheid en het vergroten van hun zichtbaarheid in de markt. Er werd nauw samengewerkt bij elke fase van het project, van het ontwerp van de website tot de implementatie van de marketingstrategieën.

  1. Maandelijkse rapportage en overleg: Er werd regelmatig overlegd over de voortgang van het project, waarbij zowel Alveo als Doorbijters input leverden en eventuele aanpassingen werden besproken.
  2. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen: Doorbijters paste zich aan de veranderende behoeften van Alveo aan en zorgde voor een flexibele aanpak om ervoor te zorgen dat de doelstellingen van het project werden behaald.
  3. Inhoudelijke samenwerking: Alveo leverde inhoudelijke input voor de website en marketingmaterialen, terwijl Doorbijters expertise bood op het gebied van webontwikkeling en marketingstrategieën.

Door deze nauwe en effectieve samenwerking konden Alveo Advocaten & Mediators en  Doorbijters indrukwekkende resultaten behalen en de online aanwezigheid van Alveo versterken.

HEB JIJ OOK EEN ECHTE UITDAGING VOOR ONS? WE ZETTEN ONZE TANDEN ERIN!

Alveo_Advocaten_ Mediators_Doorbijters

Wij zijn benieuwd naar jouw online vraag­stuk!

Wij zijn doorbijters, vakidioten die zich samen met jou graag vastbijten in jouw online vraagstuk! Samen bereiken wij de resutaten die jij voor ogen hebt. Wat heb je in je koffie?

Zet je tanden in onze updates!

Wees niet bang. We spammen je niet plat en het is en blijft gratis!

© 2024 Doorbijters